onsdag den 8. juni 2011

Hvad er det????

Det er lige før, der skulle være en præmie for at gætte det. Det er et fint lille projekt til min niece på 3 år. Jeg plejer altid først at spørge, men denne her SKAL hun have! Faldt for den, da jeg så den på Ravelry.
Facts kommer senere, men gæt modtages meget gerne ;-)
Der er ikke meget færdigt at vise frem for tiden, for der er simpelt hen for mange projekter i gang. De bliver præsenteret løbende, de har det jo med alle sammen at blive færdige på en gang.
Jeg er i gang med en Livstykketrøje til min søster (Nåhh, ja, hun blev for resten heller ikke spurgt om Camomillen, men hvem vil ikke gerne have sådan en). Denne gang har hun selv bestemt både farve og model. Jeg er ved forstykkerne efter at have delt den, så nu går det jo stærkt.
Sa laver jeg en Camomille til mig selv (den, der var i sidste indlæg). Strikkede den første tak i morges, så den er til at se en ende på.
Nostalgien skrider fremad. Jeg strikker begge ærmer på en gang på magic loop, og da jeg jo har tre tråde i hvert ærme, er det ikke noget jeg flytter for meget rundt med. Og da vejret jo heldigvis har været fantastisk på det sidste, har jeg ikke siddet meget inde ved den.
Så har jeg gang i en lille fin drengetrøje, som skal være udstillingsmodel i butikken og selvfølgelig min lilla kjole, men den får jeg ikke på før til efteråret, så den ligger lidt stille.
Så projekter er der nok af.

3 kommentarer:

 1. Jeg går ud fra at det er snyd hvis jeg gætter :-) Glæder mig til at se hvor fantastisk fin den bliver, så jeg kan strikke en magen til :)

  SvarSlet
 2. Rigtig meget snyd, ja ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg ved det da også,, mon du bemærket har, tra la la....
  Glæder mig til at se den færdig :-)

  SvarSlet