mandag den 9. maj 2011

Camomille 1.....og 2

Så blev det min tur. Min første Camomille er færdig og 30 sekunder senere var nr 2 på pindene. Og lad det være sagt med det samme: Jeg ÆÆÆÆLSKER det tørklæde. Jeg elsker strikketøjet, jeg elsker resultatet og jeg elsker variationsmulighederne. Der ligger allerede de første 10 forskellige udgaver inde i mit hoved og venter på at komme ud.
Det første her er lavet i to af mine absolutte favoritgarner (ups, det siger jeg tit, ikke. Men I er jo lige så meget garnfetischister som mig, så I forstår mig nok). Nå, men det er lavet i den helt fantastiske BabyAlpaca Silk fra Garnstudio (som
by the way er på
tilbud til -30% i denne måned...) og den lige så fantastiske Merinosilk fra Grignasco. Jeg havde egentlig tænkt mig, at det bare skulle være til mig, men nu har jeg i stedet sendt det til min søster. Håber, hun bliver glad for det.

Her er så nr 2. Jeg synes faktisk ikke at billedet yder det retfærdighed. Farverne hedder "støvet rosa" og "fersken", men for mig ligner det mere noget sorbet/ smoothieagtigt noget, som jeg i den grad har lyst til at guffe i mig. Glæder mig glæder mig glæder mig til det er færdigt. Er sprunget på BabyAlpaca Silken igen, men denne gang sammen med den nye Lace, som bare er SÅ lækker. Kunne se på det første, at det måske nok ikke holder faconen helt så fint som nogle af dem I andre har strikket. Til gengæld er det en drøm at have på, og det er altså på ingen måde slasket.
Og hvad skal så være næste? Overvejer lidt om jeg skulle prøve med hør. Har en vældig lækker blanding i biksen til 15 kr, måske skulle man prøve den, kombineret med et eller andet. Jeg er jo absolut mest til at strikke i uld, og jeg synes egentlig at hør er lidt hårdt ved fingrene, men måske skulle man alligevel prøve.
Jeg er også ude i noget med sort og regnbuefarvet, og så er der en eller anden her i blogland, som har lavet den skønneste røde, fnuglette, supertynde udgave, som jeg er helt vild med. Desværre kan jeg ikke finde det igen. Nogen, der kan hjælpe?
Og så er for resten biksens fødselsdag i dag :-) To år! Mand, hvor er det gået hurtigt, men stadig nyder jeg det hver eneste dag.
God aften til jer alle.

7 kommentarer:

 1. Hvor er det flot Mette, men jeg tror det skal ses med fingrene, jeg kommer fluks i morgen og føler :-)
  Glæder mig til at se farverne rigtigt på nr. 2!! Det er forresten strikkeheksen der har lavet det røde tynde camomille.

  SvarSlet
 2. Tusind tak, har fundet det, det er altså fantastisk! Desværre er nr 1 allerede sendt, men du kan få lov til at gramse på nr 2. Farverne er lige dig :-) Ses i morgen tidlig

  SvarSlet
 3. Endnu et flot Camomille! Og variationsmulighederne er jo netop uendelige med det sjal. Sikkert også derfor det er så populært:-) Jeg tilslutter mig til fulde din anbefaling af Baby Silk Alpacaen. Jeg har strikket en cardigan med korte ærmer i det garn. Det er lækkert blødt og holder sig smukt i vask. Så tror da jeg skal ind og hamstre lidt...

  SvarSlet
 4. Neeej, hvordan kunne du give det væk???? Det var da det blødeste, lækreste jeg længe har haft i fingrene :-) Glæder mig til at mærke og se den nye udgave :-)

  SvarSlet
 5. Smukt er det- og hurtigt væk! Go' fornøjelse med nr 2:-)

  SvarSlet
 6. Hej Mette
  Smukt sjal :-)
  Glæder mig til at følge med i fremtiden
  Majbritt

  SvarSlet
 7. Hei Mette,

  Så koselig at du fant meg, - så fikk jeg en mulighet til å finne bloggen din. her var det mye flott strikk! Dobbeltstrikking er nytt for meg. Utrolig lekkert, men ser veldig tidkrevende ut?

  SvarSlet