onsdag den 15. juni 2011

En elefant!

Så blev den færdig og det var jo en elefant! Faldt over opskriften på ravelry og vidste med det samme, at den måtte jeg bare lave. Anna blev ikke spurgt, hendes mor blev ikke spurgt, for hvilket barn på 3 år ville ikke elske at gå rundt iført en elefant. Det må altså give godt med point i børnehaven :-) Den var dødkedelig at strikke, men til gengæld gik det lynhurtigt på tykke pinde og i en lille størrelse. Men jeg synes altså, at det er meget svært at få overgangene mellem farverne til at blive pæne. Jeg har normalt ikke problemer med det når jeg strikker mønster, men her hvor alle farveskiftene ligger lige over hinanden, kan jeg ikke få det til at blive pænt. Gode råd modtages meget gerne!

Anna fik blusen i går, og hun skulle ifølge pålidelig kilde være vældig glad for den.

Fakta:
Opskrift: Snuffle sweater
Kilde: Gratis ravelry download.
Garn: Iris (100% ren superwash uld)
Købt: Selvfølgelig i min egen biks :-)
Forbrug: 5 nøgler
Pinde: Knit pro nr 4½
Teknikker: Ærmerne strikket samtidig på magic loop.5 kommentarer:

 1. Så morsom den ble. Den bare må jo bare falle i smak hos mottakeren. :)

  Pleier sjelden å høre med mottager om noe faller i smak på forhånd, da de fleste er både svært takknemlig for "håndlaget" og tar i mot med stor glede. (Så kan jeg konsentrere meg om å lage noe jeg synes er morsomt).

  SvarSlet
 2. Truuut, Sikke sød den er! Selvfølgelig bliver den et hit i børnehaven. Inden længe skal du strikke til alle veninderne også :-)

  SvarSlet
 3. Den er KÆMPE sød!!! Så er det snart min tur :-)

  SvarSlet