torsdag den 24. marts 2011

Hvor er jeg heldig...

Først at sidde og grine højt ved morgenbordet sammen med min elskede og mine to fantastiske børn, så drikke morgenkaffe og strikke sammen med min søde veninde, Lykke, derefter gå på et arbejde, som jeg elsker, og i aften skal jeg til strikkecafe hos Fandango med mine yndlingspindevenner Lykke (igen) og Camilla (som jeg ikke har set i dagevis. Ok, det er måske kun to dage siden, men alligevel...) Så synes jeg godt nok, at jeg er heldig :-)

Desuden har Lykke en mor, som er fantastisk til at finde på fine, fine ting. Hun havde lavet denne her skønne vest til Lykkes pige, Esmaralda, og spurgte om hun skulle strikke en op til mig også, som jeg kunne have hængende i butikken, sammen med en opskrift. Det tog mig ikke mange 2 sekunder at overveje det. Er den ikke bare sød? Og den er kommet lige ud af Joans
hoved og ind i min biks. Hun strikkede den i str 4 år, så Esmaralda er for stor. Derfor var Camilla så venlig at stille modelbarn til rådighed. Hvis du er lige så begejstret som mig kan du købe opskriften her.

Så som sagt: Hvor er jeg heldig :-D


2 kommentarer:

  1. - og hvor heldige vi er, sådan at skulle være i dit selskab :-) Esther præsenterer bare SÅ fint vesten - håber det bliver en sællert!

    SvarSlet
  2. Er vild med begge modeller! Tak for i dag Üüüüüber hyggeligt!

    SvarSlet