lørdag den 12. marts 2011

Supersjal

Her er mit nyeste legeprojekt. Jeg blev jo fuldstændig bidt af dobbeltstrik. Jeg synes simpelt hen at det er så sjovt. Så nu har jeg kastet mig ud i et stort projekt, som jeg virkelig må tage mig sammen for at lægge fra mig igen. Jeg er ved at lave et kæmpestort, tykt, lækkert, varmt, blødt hygge-putte sjal til bilture, forfrossen vinter og sommernætter, hvor man sidder alt for længe ude. Jeg ville lave et sjal med blomster på, og jeg ville rigtig gerne have to farver blomster, men man kunne jo ikke have det stribet på den ene side, vel... Så var det at Camilla spurgte, hvorfor det nu lige var, at jeg ikke kunne det. Og det havde hun jo så inderligt ret i. Jeg synes i hvert fald, at resultatet er lige præcis som jeg gerne ville have det. Det er ikke ligefrem fjernsynsstrik, for jeg har lige skullet øve mig i at overskue, hvor jeg er i mønsteret, når der er dobbelt så mange masker i forskellige farver, men det går allerede meget nemmere nu.
Der kom en kunde ind i butikken en dag. Hun så mit projekt og spurgte om man ikke bare kan strikke to sjaler og sy dem sammen. Svaret er jo, at selvfølgelig kan man det ( selv om det måske ville blive en smule poseagtigt), men jeg synes jo, at man skal lave det sådan her FORDI MAN KAN. Resultaterne ville måske ligne hinanden, men man skal gøre nogen ting her i livet, som måske er mere besværlige, men som er sjove. Lige lidt lommefilosofi :-)

Til sidst lidt fakta. Jeg strikker sjalet i Drops alpaca i tre farver, og så fås det jo ikke bedre. Selve sjalet er bare start med tre masker og tag ud i begge sider på hver anden pind. Jeg har valgt at lave tre dobbelte masker i hver side, for så har jeg et sted at tage ud, og i øvrigt viste det sig at give en ret fin afslutning i siderne, synes jeg. Win-win situation.

Rigtig god weekend.


8 kommentarer:

 1. Det er SÅ smukt, og når man oven i købet for liv til at ae det, som jeg har fået lov til. Mums mums mums. Det er fantastisk!! Er vild med farverne!!!

  SvarSlet
 2. Det blir rigtig lækkert, farverne er flotte. Lige til en sen sommeraften, hvor man så kan sidde lidt længere med sjalet ;-)

  SvarSlet
 3. Hold da fast , hvor er det kanon flot , smuk, smukt , og sikke et projekt :-)

  SvarSlet
 4. WOOOW - det er virkelig superflot. Fede farver og lækkert mønster. Glæder mig til at se det færdigt :-)

  SvarSlet
 5. Hvor bliver det bare flot, søde! Skønne farver og jeg kan rigtig godt lide at de 2 sider er forskellige!

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare super flot.
  Jeg har også lige lært at strikke dobbeltstrik.
  Rigtig god weekend.
  Tina:-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det godt nok flot og sikke et arbejde.
  Farvesammensætningen og blomsterne er super! Jeg synes personligt, at dobbeltstrik er lige en tand for langsommeligt, så jeg kipper med hatten for dig.

  SvarSlet
 8. Superhyggeligt at hilse på dig i Ry! Jeg må absolut komme og shoppe hos dig en dag!

  Dit sjal er SÅ flot og jeg glæder mig meget til at følge det - tror ikke jeg har så meget tålmodighed til selv at strikke et stort sjal i dobbeltstrik, men så må jeg nøjes med at nyde dit flotte arbejde!!!

  SvarSlet