lørdag den 30. oktober 2010

Grøøøøn

Min søns yndlingsfarve er GRØØØØN. Ikke lysegrøn eller mørkegrøn eller bare grøn, men GRØØØØN. Han siger selv limegrøn, men det mener jeg måske nok ikke er helt dækkende ... Han er absolut ikke den, det spørger efter mors strik, så da knægten kom og spurgte, om jeg ikke nok ville strikke en hue til ham, gik der ikke mange picosekunder, før den var på pindene. Og han faldt med et brag for den neongrønne (nogen ville nok kalde den møg-grøn) Arwetta, som jeg måske nok mest havde købt for sjov. Og den er fotograferet på barnet, for den har siddet fast siden. Er det ikke fantastisk, når man laver noget, som bliver så vel modtaget.
Så er der kommet et nyt tiltag i min butik. Lykke laver de fineste øreringe, som nu står så fint her og pynter (og forhåbentlig giver Lykke lidt ekstra til at fortsætte produktionen med). Jeg synes, de er så fine og er allerede ved at overveje, hvilket par, der skal være mine.

Så er jeg startet på den fine lille babybody her. Den er strikket i Rheuma Thermal Wolle, som er så fint og så dejlig blødt. Det løber 310 m på 50 g og kan vaskes i vaskemaskinen og alt muligt, så det er klart en af mine nye favoritter. Opskrifthæftet er en oplevelse for sig. Jeg bladrede det igennem og tænkte på hver side "det vil jeg have og det vil jeg have og det vil jeg have", så ups, der voksede to-do listen lige med fire meter.

Og fire meter mere, for jeg har i denne uge også fået Annette Danielsens nye bog "Strik en Stund". Hun kommer godt nok her i butikken og holder workshop i januar, men det kunne jeg jo ikke vente på, vel. Nu har jeg en stor, stor svaghed for strikkede kjoler og tunikaer, og uha, der er virkelig noget at savle over. Skal lige have Josephines cardigan færdig, et par sokker til min søde datter og et tørklæde til mig selv. Så er det (måske) blevet tid....

God weekend

4 kommentarer:

 1. Sikke en masse dejlige planer, du har. Der bliver travlt med pindene.

  Det kan ses, at sønnike er glad for huen:)

  SvarSlet
 2. Man kan da sige meget om den grønne farve, men den er helt sikkert trafiksikker :)

  SvarSlet
 3. Han ser bare så dejlig fræk og glad ud med den GRØNNE hue :-) Tak for fremvisningen af øreringene.

  SvarSlet
 4. Kommer jeg og drikker Asti i morgen...........Hm, lad mig se........ JA DA!!!!! Og tak for de rosende ord, har også gjort mig meget umage, lidt trist at den er for lille til den runde baby :-)

  SvarSlet