onsdag den 11. november 2009

Uld, uld, uld

Lad det være sagt med det samme. Jeg elsker uld! Strikker sjældent i andet. Er dog lige startet på en lækker bolero i Drops cotton viscose og kid-silk (så lidt uld er der alligevel) til min mor i RØD. Ikke bare rød, men RØD.


Numsedissen er færdig for længe siden og har stort set været fast monteret siden. Den er præcis så varm og hyggelig, som jeg havde håbet, og den er faktisk ikke numseformet endnu. Taljen (også på kjolen!) kunne have været bedre, men jeg tror jeg sætter en elastik i (altså, kjolens)Min datter har fødselsdag i dag. Min store, søde pige bliver 10 år. Så hun har fået et topstykke ligesom sin mor. Ser hun ikke dejlig ud?


Og så er jeg så småt begyndt på juletingene. Her er min personlige favorit. Egentlig er det bare babyfutter, men se dem lige til jul med små grankviste i. Nåhhhhh.
Jeg har også været i gang med en supersød julekjole til at hænge i vinduet, men jeg har lavet en kæmpe fejl hele vejen igennem. Så nu ligger den i posen og venter på sin skæbne, mens jeg surmuler færdig.
God fornøjelse derude med al julestrikkeriet

1 kommentar:

  1. Jah, så blev numsedissen udbredt til verden :-) Den er bare så fin til dig :-) Endnu en gang tillykke med Johanne, topstykket klæder hende supergodt!
    knus
    Lykke

    SvarSlet