tirsdag den 6. oktober 2009

Se nu der, hvor fint!

Så blev topstykket færdigt. Og den er bare blevet så god. Pasformen er super og den er skøn at have på. Det er virkelig en kæmpestor succes. Er nu i gang med en bluse i Onion Dazzle, og har droppet et tørklæde i mange farver som blev direkte grimt, så nu må jeg i gang med noget nyt. Det skal vist være en Drops model denne gang, tror jeg.
Min søn og jeg pjækkede fra fodboldafslutning i går. I foråret, da vi forældre sad der på skrænten i den varme sol og drak kaffe, synes jeg de var vældig hyggeligt, men nu hvor det er koldt og blæsende og man står der iført regntøj og paraply og prøver at holde varmen under et træ, har jeg altså lidt svært ved at se det fede. Fyyyy, mor.

5 kommentarer:

 1. Godt gået med topstykket, Mette! Glæder mig til at se dig med den på. Forstår fuldt ud at lysten til varme og hygge indendørs fik overtaget ;-)

  SvarSlet
 2. Super flot topstykke og dejlig farve :-) Jeg har selv et på pindene , men den skrider ikke fremad , for der er så meget der frister :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette.
  For pokker hvor er dit topstykke blevet flot.
  Du har valgt en rigtig smuk farve. super super.
  Det er jo altid spændende at se hvordan så passer på en, heldigvis passer den dig perfekt Uhh det gør en i godt humør når noget bare lykkedes.
  De bedst hilsner fra Joan

  SvarSlet
 4. Hvor har du valgt en skøn farve - det er blevet et rigtig fint eksemplar :-)

  Du spørger om jeg vil "dele mit fletteværk" og det vil jeg sådan set gerne, hvis jeg kan få det omskrevet til noget andre kan forstå ;-) Der kan gå lidt tid, men jeg skal nok lave et indlæg om det :-)

  SvarSlet
 5. Det er et flot topstykke og jeg er enig, den er bare go. Tillykke med din butik. Det er også en stor drøm for mig, men jeg tror ikke jeg tør springe ud i det :-(

  SvarSlet