søndag den 27. november 2011

Forlomme

Min søster kom og bad om en forlomme. Præcis som når vi stod i kø, da vi var små. Hun vidste godt at jeg havde 1000 projekter, men lillemanden (på 1½) havde altså bare SÅ meget brug for en vest NU. Og jeg mener, hvem ville sige nej til det. Så da hun var her ugen efter var den selvfølgelig færdig. Jeg faldt med et brag for denne lille mandemodel, da jeg fandt den på Ravelry for et stykke tid siden, så det var sådan set ikke svært at vælge modellen. Jeg elsker at strikke i den størrelse, det bliver bare så fint.

Har lige rundet et meget skarpt hjørne og har fået flere lækre strikkebøger, så der er nye ting nok at gå i gang med. Og jeg glæder mig til dem allesammen. Nu er det jo første søndag i advent, så jeg er da lige i gang med en lille julekugle af Arne og Carlos. Mine søde, søde naboer havde fået en udgave med fødselsdagshilsen fra Arne og Carlos selv på bogmesse, så det var jo bare at komme i gang. Tante Grøn og Tante Pink havde fundet hver sin fantastiske strikkebog, som passede præcis til mig. Det kan ikke vare længe inden jeg er i gang med modeller derfra.

Så nu skal jeg lige være færdig med Johannes cardigan, så jeg med god samvittighed kan kaste mig over alt det nye.

God søndag til jer alle. Min har foreløbig budt på adventskrans, juledekorationer, julemusik og juleskum. Nu er hele familien ude til sport, så jeg tror jeg vil sætte mig ind til brændeovnen med julemusik og ....strikketøj :-)

Faktaboks:
Garn: Easy Care Big fra Mayflower
Pinde: Knit pro rundpind 60 cm nr 5
Ændringer: Der skulle egentlig også have været mønster på ryggen, men det synes jeg ikke, så det er droppet.

7 kommentarer:

 1. Sød lille mandemodel, den er ikke til at stå for.

  SvarSlet
 2. Åhhhh, hvor er den sød - den helt rigtige model til en mini-mand på 1½ år :-D
  Heldigt for din søster, at du bare sådan lige kan ryste den slags af pindene ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Den er da for lækker :-) Glæder mig til at kunne overrække dig bogen i virkeligheden ;-)

  SvarSlet
 4. jeg er en stor fan av Arne og Carlos, og synes bøkene deres simpelthen er en nytelse i inspirasjon. Bøkene med julekulene var fjorårets farsott for alle strikkeentusiaster her i Norge.

  SvarSlet
 5. Hej Mette
  Hvad sker der med din blog? - Du er savnet, har du ikke lyst til at komme tilbage igen?

  Mange hilsner
  Susanne

  SvarSlet
 6. Hej Mette

  Nu har vi manglet dig et helt år. Du er savnet. Vil du ikke komme tilbage?

  SvarSlet
 7. Alle gode gange er 3, så jeg prøver lige igen. Det var virkelig morsomt at hilse på dig i dag. Som du kan se, har jeg savnet dig. Jeg håber du finder tiden til at vende tilbage til blogland, bare engang imellem. Mange hilsner fra Uldbegavet.

  SvarSlet